Voor koren

Speciale zangoefeningen met kleine groepjes en later met meerderen om de samenzang te oefenen om de stemmen mooi naar elkaar te laten kleuren. Tekstbehandeling en het werken aan een duidelijke articulatie.

Voor sprekers in het openbaar

We besteden aandacht aan een goede ademhaling en de houding van het lichaam. Hoe houd je de aandacht van het publiek vast? Het opkomen en het lopen op het toneel. Tekstbehandeling: Welk woord in een zin is belangrijk om je publiek te blijven boeien?

Voor acteurs

Hoe is je "body language" op het toneel? Hoe kun je emoties zoals blijdschap en woede aan het publiek laten zien? Door middel van eenvoudige zangoefeningen leer je beter met je adem omgaan zodat je die woede en vreugde van binnenuit kunt laten zien waardoor het publiek dat me gaat beleven. In Amerika wordt deze methode toegepast in de zogenaamde "Method Acting".

Viktoria gaf reeds speciale workshops voor koren, koordirigenten, acteurs, toneelverenigingen en het Organisatieadviesbureau Berenschot. Neem contact op met Viktoria voor meer informatie over de workshops en de mogelijkheden.